Het linker vak in het kerkgebouw is voorzien van ringleiding, uw gehoorapparaat moet hiervoor op de T-stand worden gezet, als u een MT-stand hebt dan kunt u ook
de mensen naast u blijven verstaan, zie voor meer informatie: Hoorwijzer en Audioropa

Het kerkgebouw is geschikt voor rolstoelgebruikers en er is er een invalidentoilet aanwezig.

Het is mogelijk de kerkdienst vanuit een zaal mee te maken, u kunt zich daarvoor richten tot de koster.

De liturgie wordt geprojecteerd op twee schermen. De kerkdiensten worden uitgezonden via Kerkomroep.nl en ook met beeld via Kerkdienstmeebeleven.nu.
Er is een archief aanwezig om oudere diensten te kunnen beluisteren, hier zijn ook de liturgieën te vinden voor de komende zondag.

Kerkomroep kan ook op de mobiele telefoon beluisterd worden (zoek in de app store of play store op 'kerkomroep').

Kerkleden die de diensten niet meer kunnen bezoeken en geen computer hebben kunnen een kerkwebradio kastje aanvragen om zo thuis te kunnen luisteren.
Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Het is voor buiten kerkelijke activiteiten mogelijk tegen vergoeding gebruik te maken van één van de zalen bij de kerk.
U kunt zich voor het reserveren van een zaal richten tot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (0599-615112).

Om het kerkgebouw is ruime parkeergelegenheid beschikbaar met invaliden parkeerplaatsen. In het kerkgebouw is een uitgiftepunt voor koffie/thee/fris aanwezig.

 

Privacyreglement internet kerkdiensten:

1. De uitzendingen worden met beeld en geluid uitgezonden via www.kerkdienstmeebeleven.nu en blijven gedurende 4 weken toegankelijk.
2. In de hal van GKv De Kandelaar en op de website wordt aan bezoekers duidelijk gemaakt dat de kerkdiensten worden vertoond via internet.
3. Beelden bevatten doorgaans een totaalbeeld van de binnenkomst van de bezoekers, de gebeurtenissen tijdens de dienst en als afsluiting een totaalbeeld van de vertrekkende bezoekers.
4. Personen die de kerkdiensten bezoeken worden niet in close-up opgenomen, maar alleen via een totaalbeeld.
5. Personen in het liturgisch centrum kunnen herkenbaar in beeld komen.
6. Alleen de kerkdiensten worden opgenomen en uitgezonden. Uitvaart- en trouwdiensten kunnen alleen op verzoek en met toestemming van betrokkenen worden uitgezonden.
7. De diensten blijven aanwezig in het archief van GKv De Kandelaar van waaruit ze uitsluitend op verzoek te downloaden zijn.
8. Een exemplaar van deze reglement wordt in de hal van de kerk geplaatst en gepubliceerd op de website.

CBZ