Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op deze website. Door deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen.

Tijdens uw bezoek bewaren wij:

  • alle door u ingevulde gegevens bij het invullen van een registratieformulier (uw wachtwoord kunnen wij niet inzien);
  • de domeinnaam van andere internetsites die u geraadpleegd hebt om naar onze internetsite te gaan;
  • indien u via een zoekmachine op deze pagina terecht bent gekomen, de zoekwoorden;
  • alle informatie met betrekking tot de pagina's die u op onze internetsite geraadpleegd hebt.

Deze informatie wordt door GKv Stadskanaal gebruikt om de inhoud van deze webpagina te verbeteren en om het aantal bezoeken op deze website te kunnen vaststellen. Tevens wordt deze informatie alleen door de serverbeheerder(s) van GKv Stadskanaal gebruikt. Alle informatie wordt in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt.

Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.


Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Op deze website is geen pagina met verschillende links naar derden e.d. opgenomen. Dit is omdat de website van GKv Stadskanaal niet is bedoeld als portaal naar derden. Er kunnen verspreid over deze website wel andere links zijn opgenomen. De inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen, valt niet onder de verantwoordelijkheid van GKv Stadskanaal. Niet-werkende links kunt u doorgeven aan de webmaster van deze website.

GKv Stadskanaal aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij GKv Stadskanaal of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan GKv Stadskanaal. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door GKv Stadskanaal.