De kerktelefoon bestaat uit een kastje (KerkWebRadio) met ingebouwde luidspreker dat op een vaste internetaansluiting wordt aangesloten en op een vrij stopcontact. Het kastje is zeer eenvoudig te bedienen en is voorzien van een afstandsbediening.

 

LET OP:  Vanaf oktober 2020 werken de kerktelefoonkastjes niet meer via de oude (analoge) telefoon verbinding, maar uitsluitend via een vaste internetverbinding (niet via wifi!)

 

U kunt kerktelefoon ook tijdelijk aanvragen bijvoorbeeld bij ziekte, er zijn geen aansluitkosten benodigd en er hoeft niets geïnstalleerd te worden. Wel dient u te beschikken over internet.

Naast uitzendingen van onze kerk kunt u ook luisteren naar de CGK en GKV in Mussel en de Oosterkadekerk.

(druk daarvoor nadat u de welkomstboodschap hebt gehoord een aantal keer op de onderste rode knop naast het schermpje, totdat u de juiste kerk ziet staan, drukt u nog vaker op de rode knop dan kunt u oudere diensten nogmaals beluisteren)

De kerktelefoon kastjes worden bij gemeenschappelijke diensten automatisch verbonden met de kerk waar de dienst plaats vindt.

 


Als u in het bezit bent van een computer of een smart TV dan kunt u de beelduitzendingen volgen via ons YouTube kanaal.


 
Voor het aanvragen van een kerktelefoon kastje kunt u terecht bij uw wijkdiaken.

Aan het gebruik van een kerktelefoonkastje zijn geen kosten verbonden.

Bent u dankbaar voor het doorgegeven signaal en wilt u deze toch belonen dan is een vrije gift natuurlijk altijd mogelijk op het rekeningnummer van de diaconie: IBAN NL39 INGB 0003 7990 99

 

Contactpersoon voor de kerktelefoon en kerkomroep.nl (sIKN):

W. Wubs

Achterstekamp 83

9502BH Stadskanaal

Tel. 0599-618425
kerktelefoon @ cgkvstadskanaal.nl