Het BeamTeam verzorgt de beamerpresentaties tijdens de kerkdiensten op zondag.

Heeft u een mededeling die u graag voor de dienst op de beamer wilt laten zien? Stuur deze dan per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Indien dit wordt goedgekeurd, wordt het 's zondags op de beamer vertoond.

 

Informatie voor predikanten:

  • De liturgie (en eventueel de preek, al dan niet met presentatie) dient vóór vrijdagavond 19:00 uur te worden verstuurd naar onderstaand e-mailadres.
  • Wanneer u een presentatie bij uw preek gebruikt, ontvangen wij graag een kopie van de preek met daarop aangegeven wanneer de volgende dia dient te verschijnen.
    Heeft u echter geen uitgeschreven preek, dan heeft u de mogelijkheid de presentatie zelf te bedienen met de draadloze presenter. Indien u hiervan gebruik wenst te maken, kunt u dit vooraf aangeven.
  • De preek en presentatie dienen ook vóór vrijdagavond 19:00 uur te worden verstuurd naar onderstaand e-mailadres zodat wij alles kunnen verwerken in onze eigen presentatie.

 

 

E-mailadres BeamTeam: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Coördinator: Henk Roskam